Pers

“In Between Spaces is een knap uitgedacht stuk waarbij u willens nillens het slachtoffer wordt van subtiele psychologische spelletjes. Wees verzekerd: u zult zich nooit eerder zo één hebben gevoeld met uw collega-toeschouwers.”
Jan Dertaelen, De Morgen, 31 juli 2017

“In between spaces omzeilt de clichés van het genre en speelt een verfrissend spel met kijken en bekeken worden, waar het theater in se om draait.”
Filip Tielens, De Standaard, 5 & 6 augustus 2017

“… de slotsequens waarbij toeschouwers elkaar en de performers helpen om de stoeleninstallatie te realiseren ontroert en maakt In between spaces minstens tot een optimistische ervaring.” 
Evelynne Coussens, De Theaterkrant, 10 augustus 2017

“In between spaces schippert tussen kosmische orde en chaos na de oerknal. Het breekt theater af tot zijn meest elementaire bouwstenen en bouwt dat bijna niets weer op tot ietsje meer. En het slaagt er uiteindelijk in om ons opnieuw te laten kijken naar dat wat we al kenden of dachten te kennen, om ons deelgenoot te maken van iets groter dan onszelf.”
Matthias Velle, TAZETTE 6, 1 augustus 2017 

“De Cooman, Geers en Huysmans nodigen het publiek uit om gaandeweg te evolueren van ‘passieve toeschouwer’ naar ‘actieve participant’ en dat doen ze op een open, niet-dwingende manier die veel inzicht verraadt in sociale dynamieken. Ze slagen er ook in om de interactie met het publiek zo te theatraliseren, waardoor je tegelijk binnen en buiten de voorstelling staat.”
Juryverslag TAZ 2017, 5 augustus 2017