VOORONDERZOEK 
'I think we need to talk'
Voor het vooronderzoek van I think we need to talk trokken we de publiek ruimte in. Met theatrale en beeldende interventies willen we op een poëtische en soms absurdistische manier contact herstellen in de publieke ruimte. De publieke ruimte geldt daarbij voor ons als decor én als podium. De interventies bewegen zich op de grenzen tussen architecturale sculptuur, sociaal experiment, theater en choreografie. 

Collectief Elan(d) vraagt zich af hoe er in deze tijden nog met elkaar wordt gecommuniceerd. Hoe gaan we met elkaar om? En hoe heeft de coronacrisis onze manier van connecteren beïnvloed? Hoe kan de openbare ruimte op een nieuwe manier ontmoeting theatraal verbeelden en mogelijk maken?
VOORSTELLING 
'I think we need to talk'
I think we need to talk is een interactieve voorstelling met veel wol en weinig woorden. Je wordt uitgenodigd om een plek te zoeken in het roze wollen universum dat zich voor je ogen ontrolt. In deze collectieve ervaring brei je letterlijk mee aan een verhaal over verbinding. Door middel van een roze draad brengt Collectief Elan(d) generaties in beweging, verweeft en knoopt hen aan elkaar.
Voorafgaand aan de voorstelling, vindt een open atelier plaats in de publieke ruimte of in een buurt- of cultuurhuis. Tijdens het atelier zal er samen gevingerhaakt worden aan kostuums, decor of draad. Deelnemers uit de open ateliers, kunnen een plek en rol in de performance krijgen.

VAN EN MET Katrijn De Cooman, Chloé Geers (vooronderzoek), Carli Gellings & Jitse Huysmans
SPEL Katrijn De Cooman & Jitse Huysmans
COACHING Benjamin Vandewalle
PRODUCTIE/CO-CREATIE Collectief Elan(d) & Manoeuvre atelier
COPRODUCTIE workspacebrussels, C-Takt, Kunstencentrum Vooruit, Kunstencentrum BUDA, DURF2030, 30CC & STUK
MET STEUN VAN stad Gent & KAAP
MET DANK AAN De Grote Post, De Brakke Grond, Veerman, Hetpaleis, CAMPO en al de toevallige passanten of deelnemers tijdens work in progress/open ateliers
FOTOGRAAF Collectief Elan(d), KAAP & Heleen De Mol
FILM Kristina Ghanicheva & Ward D’hoore